Eventplanner

Eventplanner med et professionelt team

Østergaard Event er et eventbureau, der står for en helhedsorienteret løsning til virksomheder og private med sans for detaljer.

Christina Østergaard står i spidsen for al planlægning og afvikling, hvilket giver et ensartet samarbejde med en fast kontaktperson. Christina har været i branchen siden 2008

Christina er detaljeorienteret og har hænder og hjerte med i alt fra den enkelte dekoration til den endelige produktion – hun er kreativ udover det sædvanlige og skaber liv og stemning ud af de spinkleste rammer.

Christina er tillidsskabende, idérig og nytænkende. Som tovholder er hun grundig og ihærdig, og så har hun solidt overblik over hele planlægningen og selve afviklingen fra start til slut. Hun har erfaringen og engagementet, der sikrer, at du når i mål med din drømmeevent.

Med andre ord – Østergaard Event er med dig hele vejen rundt.

"Har I pladsen - så skaber vi rammerne for jeres event​"

“Giv os jeres parkeringsgård, en produktionshal eller et grønt område og et budget – så tryller vi resten for jer”

Vi skræddersyer events til virksomheder og private, som forventer en oplevelse, der varer udover festen. Vi har ingen færdige løsninger eller standardpakker. Vi skaber oplevelser for mennesker med drømme og ambitioner. Vi er kreative, fordi vi ikke kan lade være. Vi tænker stort og muligt og ud af boksen. Vi iscenesætter og skaber rammer, så den særlige event bliver til virkelighed. Vi tror på oplevelser. Det er i sidste ende oplevelser, der skaber vores historier – og giver os minder for livet.

Scroll to Top