Planlægning af Privatfest

Østergaard Event planlægger jeres drømmefest

Østergaard Event er et 360 graders eventbureau, der står for en helhedsorienteret løsning med sans for detaljer til virksomheder og private.

Christina Østergaard står i spidsen for al planlægning og afvikling, hvilket giver et ensartet samarbejde med en fast kontaktperson.

Østergaard Event er målrettet og kreativ. Ambitiøs og detaljeorienteret. De skaber oplevelser for mennesker med drømme og ambitioner.

”Vi er kreative, fordi vi ikke kan lade være. Vi tænker stort og muligt og ud af boksen.

Østergaard Event tror på oplevelsen. Det er i sidste ende oplevelser, der skaber vores historier – og giver os minder for livet.

Skal vi gøre jeres næste event uforglemmelig?

"Østergaard Event er din kreative og kvalitetsbevidste eventplanner, der er med dig hele vejen"

Østergaard Event planlægger en samlet oplevelse

Vi har alt med til jeres fest.
Vi har de bedste samarbejdspartnere indenfor:

 • Skønne lokaler eller telt i jeres egne omgivelser
 • Vielse i naturen
 • Dekoration til en magisk stemning
 • Møbler til både inde – og udemiljø
 • Den smukke opdækning
 • Catering til festmenuen
 • Lækre serveringer til Receptionen
 • Lækre vine og cocktails
 • Teknik til lyd og lys
 • Musik & Underholdning
 • Bryllupskørsel

Lad os planlægge dit næste arrangement

Lad Østergaard Event danne rammerne for din næste event.

”Vi er eksperter i iscenesættelse, der repræsenterer præcis den stemning og det udtryk, I ønsker for festen. Vi gør din forestilling og drøm om det perfekte arrangement til en ægte oplevelse”

Østergaard Event arbejder med stemninger, følelser, autencitet og kreativitet i hver enkelt detalje. ”Vi ser muligheder og højt til loftet i den spinkle lagerhal, hvor andre ser rungende tomhed. Og vi tænker stort og kreativt om selv den mindste opgave, uden at gå på kompromis med de små detaljer, der gør hele forskellen”

Østergaard Event er din grundige ideudvikler og eventplanlægger, der er otte skridt foran, altid.

Ambitiøs eventplanlægger og tovholder

Vores eventplanlægning er målrettet, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Vi er med dig hele vejen rundt, og vi er kreative, fordi vi ikke kan lade være. Det betyder, at du får en kompetent og ihærdig tovholder, der giver dig en samlet løsning til din event. Og vi garanterer, du får en event, der bliver en oplevelse for livet.

Tillid & Tryghed
Det er vigtigt for Østergaard Event, at skabe tillid og tryghed for vores kunder, så I kan stole på, at jeres event ender præcis, som I forestiller jer. Det kommer heldigvis ofte af sig selv.

Østergaard Event arbejder målrettet og struktureret, og vi er ambitiøse. Når man tænker stort, må man også være ambitiøs. Vi kan imødekomme jeres ideer med et kreativt indspark, der bliver bedre end jeres forestilling.

Branchens bedste samarbejdspartnere

Østergaard Event har et stabilt og pålideligt netværk af samarbejdspartnere, der sikrer en unik oplevelse for dine deltagere ved din event. Det giver et enkelt og nemt samarbejde for dig, når du har en fast kontaktperson og sparringspartner.

Scroll to Top