Østergaard Event din

Eventplanner

ØSTERGAARD EVENT ER

Kreativ, Ambitiøs og Detaljeorienteret

Vi skræddersyer events til virksomheder og private, som forventer en oplevelse, der varer udover festen. Vi har ingen færdige løsninger eller standardpakker til X antal deltagere. Ingen partybusser og neonskilte.

Vi skaber oplevelser for mennesker med drømme og ambitioner. For det har vi selv. Vi er kreative, fordi vi ikke kan lade være. Vi tænker stort og muligt og ud af boksen. Vi iscenesætter forestillingen, så den bliver til virkelighed. Fordi vi tror på oplevelsen. Det er i sidste ende oplevelser, der skaber vores historier – og giver os minder for livet.

Lad os skabe en oplevelse for livet

ØSTERGAARD EVENT ER

CHRISTINA ØSTERGAARD

OG ET PROFESSIONELT TEAM

Christina Østergaard har været i branchen siden 2008, hvor hun har arrangeret skræddersyede events for brudepar og erhvervskunder, og hun har bl.a. stået i spidsen for store backstageproduktioner.

Østergaard Event er et eventbureau, der står for en helhedsorienteret løsning til virksomheder og private med sans for detaljer. Både hvad angår samarbejde, arrangement og udtryk. Christina Østergaard står i spidsen for al planlægning og afvikling, hvilket giver et ensartet samarbejde med en fast kontaktperson.

Christina Østergaard er detaljeorienteret og har hænder og hjerte med i alt fra den enkelte dekoration til den endelige produktion – hun er kreativ udover det sædvanlige og skaber liv og stemning ud af de spinkleste rammer, og hun kan skabe en intim og eksklusiv atmosfære i en farveløs lagerhal. Christina Østergaard er derfor fast eventkoordinator og bryllupsplanlægger ved nyligt udkårne ”Danmarks bedste badehotel” Strandhotel Røsnæs.

Christina Østergaard er tillidsskabende, idérig og nytænkende. Som tovholder er hun grundig og ihærdig, og så har hun solidt overblik over hele planlægningen og selve afviklingen fra start til slut. Christina Østergaard har erfaringen og engagementet, der sikrer, at du når i mål med din drømmeevent.

Med andre ord – Østergaard Event er med dig hele vejen rundt.