Brullupsplanner

Vi planlægger Jeres drøm af et bryllup

Østergaard Event er jeres personlige ideudvikler og bryllupsplanlægger ved jeres bryllup. Vi tager jer i hånden og fører jer sikkert hen til jeres store dag.

Vi leger med kontraster, der skaber sammenhæng og blander det maskuline med det feminine.

Østergaard Event har et særligt blik for det stilfulde udtryk, der kombineres af naturens elementer med autentiske detaljer.

Vi tænker kreativt i alt, hvad vi ser og ser muligheder i alle rum og rammer.

Østergaard Event planlægger en samlet oplevelse

Vi har alt med til jeres fest.
Vi har de bedste samarbejdspartnere indenfor:

 • Skønne lokaler eller telt i jeres egne omgivelser
 • Vielse i naturen
 • Dekoration til en magisk stemning
 • Møbler til både inde – og udemiljø
 • Den smukke opdækning
 • Catering til festmenuen
 • Lækre serveringer til Receptionen
 • Lækre vine og cocktails
 • Teknik til lyd og lys
 • Musik & Underholdning
 • Bryllupskørsel

Østergaard Event planlægger en samlet oplevelse

Skønne lokaler eller telt i jeres egne omgivelser

Østergaard Event samarbejder med en række fortryllende steder, der kan danne den perfekte ramme om jeres fest.

Vores ekspertise strækker sig også til at skabe unikke rammer helt fra bunden, hvis I har en have eller et andet område, så kan vi hjælpe jer – og bygge rammerne for jer.

Vielse i naturen

Østergaard Event skaber en smuk og gennemført ramme omkring jeres vielsessted i naturen. Vi tager os af dekorationen og præsenterer vores forslag for jer, så I kan være sikre på, at det passer til jeres tanker og ønsker.

Dekoration til en magisk stemning

Dekorationen til jeres fest kan være en kombination af blomsterdekorationer, stemningsfuld belysning, smukke balloner og små opsætninger, alt efter pladsen i rummet, sikrer vi en gennemført ramme, der passer helt til jeres begivenhed.

Møbler til både inde – og udemiljø

Østergaard Event sørger for at indleje møber og skabe den rette stemning for jer, uanset om dette er til indendørs eller udendørsmiljøer.

Den smukke opdækning

Styling af bordet har betydning for at skabe et smukt udtryk for festen. Hos Østergaard Event vægter vi detaljerne højt og sørger for, at hvert element udvælges omhyggeligt for at matche og forstærke den ønskede stemning.

Det smukke service, blomsterdekorationer, lys, bordkort og andre detaljer bidrager både til gæsternes oplevelse, samtidig med at det skaber en fornemmelse af elegance og forkælelse.

Catering til festmenuen

Østergaard Events samarbejdspartnere inden for catering er nøje udvalgt for deres høje kvalitetsstandarder og ekspertise inden for deres felt. Vores fokus på kvalitet og omhyggelig udvælgelse garanterer, at jeres begivenher får en kulinarisk oplevelse.

Lækre serveringer til Receptionen

Vi samarbejder med dygtige partnere, der specialiserer sig i at skabe bryllupskager af den højeste kvalitet. Økologi og kvalitet er i fokus.

Uanset om I foretrækker en traditionel kage eller en anderledes servering til jeres reception, er kagerne, ikke kun smukke, men også en nydelse for smagsløgene.
Alternativt servering kan være flotte frugtanretninger som er farverige, sprøde og elegant opsatte.

Lækre vine og cocktails

Østergaard Event samarbejder med en enestående cocktailleverandør, der behersker kunsten af lækre cocktails og skaber serveringer, som imponerer gæsterne med en wow-effekt. Med en flot bar og servering i lækre glas tilføjer de et ekstra lag af elegance til cocktailoplevelsen.

Vores vinleverandør og sommelier hjælper med at finde de rette vine ud fra jeres ønsker til den valgte menu. Dette sikrer en fuldendt madoplevelse.

Teknik til lyd og lys

Østergaard Event har udvalgte teknikleverandører, der imødekommer alle tekniske behov fra mindre til store arrangementer. Ved private fester går de typisk et skridt videre ved at levere skræddersyede teknikløsninger, herunder lydanlæg til taler, scene til bandet samt hyggelig belysning som stemningsfuld effekt, både indendørs og udendørs.

Teknikløsninger, ofte overset eller undervurderet til en fest, er med til at forstærke enhver begivenhed og gøre den mindeværdig.

Musik & Underholdning

Østergaard Event samarbejder med dansebands, DJ'er og andet underholdning, der tilføjer en fantastisk stemning til enhver fest. Fælles for alle er deres highend præstationer, der ikke kun opfylder forventningerne, men også giver festen en oplevelse.

Bryllupskørsel

Vi tager os af alt, fra valg af køretøj og ruteplanlægning til at sikre, at der er bobler med på turen. Vores bryllupskørsel er skræddersyet til at passe perfekt til jeres bryllup.

Scroll to Top