Det siger gæsterne

Om østergaard event

Det siger gæsterne om Østergaard Event

Fødselsdagsfest på Drewsens
i Odense

“Jeg holdt min 75-års fødselsdag på Drewsens i Odense og havde udvalgt Østergaard Event (fundet på internettet) til at arrangere festen. Det har jeg været ualmindelig tilfreds med. Alt det der blev lovet, klappede bare.

Christina havde idéen til indbydelsen, bordkort og senere udsmykning af lokalet.

Jeg havde et ønske (after ski) til, når gæsterne ankom. Og så havde jeg en idé om hvilke kunstnere, jeg gerne ville have til at optræde. Det gik rigtigt fint med, at Christina ordnede det praktiske. Christina sørgede for DJ og danseband. Det gik rigtigt godt.

 Samarbejdet med Drewsens var rigtigt fint. Jeg fik meget ros for festen.

 Jeg kan kun anbefale Østergaard Event til dem, der ønsker at holde en perfekt fest, arrangeret og alene afviklet af Østergaard Event.

Hans Schweers, Januar 2023

Jubilæumsarrangementer ved Gyproc Kalundborg´s 50 års jubilæum.

Opgave: Østergaard Event planlagde 3 arrangementer over 2 dagen med samlet ca. 700 gæster.
"Du, sammen med dine folk og kontakter, har gennemført et rigtig flot og helhjertet stykke arbejde, det har været en fornøjelse på højt niveau.”
Søren Arens, Oktober 2022,
Business Unit and Plant Manager hos Gyproc Saint Gobain, Denmark
Vi kunne ikke have været mere tilfredse med Østergaard Event i forbindelse med vores bryllup. Christina havde sørget for de fineste omgivelser under vores fest, som var en perfekt kombination af vores egne input og hendes kreative løsninger. Men vigtigst af alt, havde vi i ugerne op til brylluppet en stor ro i, at vi var i trygge hænder og vidste, at hun havde styr på alle detaljerne.
Lin og Jacob
Brudepar på Restaurant Næs den 13. aug 2022

Denmark Study Tour 2022

Christina was a wonder - she managed dynamic, complex logistics for our group of 27 travelers as we arrived and moved around Denmark for a week (including Covid hitting the group and delaying travel). But she made it look easy, always projecting competence and good humor while she made it all work. Thanks to her excellent support, the trip was enjoyable, impactful and a real success.
Ted Sturdevant
Director of Strategic Initiatives
Center for Sustainable Infrastructure, Washington, United States
Efter flere måneders rejseplanlægning har Østergaard Event - i juni 2022 - budt velkommen til en gruppe med 27 amerikanske gæster på “CSI’s Portland to Denmark Study Tour” (Center for Sustainable Infrastructure )

Kalundborg Symbiose har sammensat deres faglige program og Østergaard Event har koordineret alt logistik, hotel og spiseoplevelser fra København, Kalundborg og til Ålborg. Det har været en spændende opgave og det har skabt nye gode netværksforbindelse på tværs af landegrænser.
Til Østergaard Event
Jeg deltog som gæst ved Nanna og Jespers bryllup i Kirke Såby lørdag den 11. juni. Jeg skal understrege, at jeg har takket Nanna og Jesper for en fantastisk bryllupsfest, men jeg synes også, at det er på sin plads at anerkende jeres indsats.
Alt det materielle i form af inventar, mad, vin osv. osv. var helt perfekt, men den slags er måske ikke så bemærkelsesværdigt, når man entrerer med en professionel bryllupsarrangør.
Nej – det der især gjorde indtryk var jeres indsats som team på dagen. Timingen mellem jeres- og gæsternes forskellige aktiviteter var helt perfekt, og I lykkedes på fornemste vis med at være ”her og der og alle vegne” uden at det blev rigtigt blev bemærket. Det kræver dygtighed og fingerspidsfornemmelse, og den slags opnår man kun ved at kombinere talent og dedikation med hårdt arbejde.
Så – tak for en rigtig flot indsats i Kirke Såby den 11. juni.
Jeg følte mig som gæst yderst godt behandlet og kan kun medgive min bedste anbefaling.
De bedste hilsner og ønsker om en rigtig god sommer
Michael Fl. Rasmussen
Gæst ved Bryllup den 11. juni 2022
Kære Christina
Ja hvad skal jeg snart skrive? Hold op hvor har du leveret varen. Fra vores første møde til festens afslutning, har du bare været så imødekommende, iderig, og virkelig god til at fange mine ønsker og stable en fantastisk fest på benene. Festsalens udsmykning blev kommenteret hele aftenen af mine gæster. Maden blev rost til skyerne og musikken fik alle på dansegulvet hele aftenen. Du fik simpelthen det hele til at falde sammen i en perfekt symfoni. …Og jeg kunne bare nyde aftenen og stemningen uden at skulle tænke på noget. Tusind tusind tak for en fantastisk 50 års fest. Den vil der blive snakket om i mange år fremover.
Peter B Christensen
50 års fødselsdag den 2. april 2022​
Forud for vores søns konfirmation tog vi fat i Christina Østergaard for at få havefesten for 75 personer på plads. Hun var hurtig til at indfange og forstå, hvad vores families ønsker og drømme var for en perfekt drenge-konfirmation. Samtidig hjalp hun med at måle op og sikre, at det store telt stod helt perfekt, og der var styr på borde, stole, varme, pynt, service - det hele spillede. At Christina samtidig er både sød og serviceminded gør helhedsoplevelsen til topkarakter. Også de samarbejdspartnere, som Christina Østergaard har, har været en rigtig god oplevelse. Vi bruger meget gerne Østergaard Event igen, og hun får vores varmeste anbefalinger.
Stine og Simon Bolther
Konfirmation i haven - Maj 2022
Kære Christina,
Tak for et fantastisk samarbejde. Jeg skriver hermed en reference, som du er velkommen til at bruge i salgssammenhæng:
Christina & Østergaard Event er en helt unik samarbejdspartner til events. Jeg følte, at hele vores event var i både trygge og professionelle hænder fra den spæde planlægningsfase til sidste stol blev stablet til oprydningen, efter eventet. Christina har øje for alle detaljer, og hun holder sig ikke tilbage med at komme med forslag og idéer, der kan tilføre arrangementet og oplevelsen merværdi. Jeg oplever, at der i Christinas kvalitetsstempel indgår alt fra, at forstå kundens behov i alle former, en detaljeret planlægning som sammen med en indlevelse uden lige, når arrangementet gennemføres. Det er svært, at holde rosen tilbage, når Christina og hendes team er i fuld aktion – og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal benytte mig af Østergaard Event.
Jacob Mikkelsen Manniche Rais
Experience Manager, ISS Facility Services A/S
Fredagsbar for 800 gæster – august 2021
TAK for et FANTASTISK bryllups arrangement på Vognserup Gods lørdag d. 10. juli 2021. Du og dine fantastiske piger og kokke, var overalt. Du så alt og du gjorde det på bedste måde muligt for os, at agere “Toastmaster-par” og det var bestemt en udfordrende opgave, i et selskab, hvor mange gerne ville deltage med taler og indslag. Du var på alle måder “krumtappen” som skabte rammen om det mest perfekte bryllup vi nogensinde har oplevet.
Kærlig hilsen Britta & Bjørn
Britta & Bjørn
Toastmasterpar til bryllupsfest​
Kære Christina
Vi siger tak for dit engement til vores fest. Det var ikke bare en fest - du gjorde det til en unik oplevelse, hvor vi alle nød at se, hvor Østergaard Event kan trylle med vores ønsker til festen. Også dit personale er noget særligt, som var der og gav en dejlig og elegant løsning på det praktiske. I er noget særlig og jeg skal ikke holde fester uden Østergaard Event mere. En stor tak til dig.
ostergaard-circle_01
Jane og Johnny Mathiesen
70 års føsdagsfest den 26.03.22
Når det kommer til eventprojektleder, er Christina mit førstevalg! Christina har erfaring og indsigt. Hun har alle de rette kontakter og så er hun både sød, idérig og fleksibel - og fx er ikke bange for at tage en skruetrækker og hjælpe til med helt lavpraktiske ting, hvis situationen skulle kalde på det. Med Christina, som projektleder har jeg ro i maven og kan tage mig af mine gæster i vished om, at der er styr på alt det praktiske!
ostergaard-circle_01
Karina Læssøe
Marketing Manager, Vestergaard Company A/S
Det hele levede bestemt op til vores forventninger og tak for super god service. Vi vil helt sikkert vende tilbage en anden gang.
Louise Christina
Dekoration til konfirmation - april 22
Sænk skuldrene og stressniveauet, når Christina fra Østergaard Event tager over! I forbindelse med en Instagramkampagne stod Christina for styling af picnicdates, og hvert sted blev helt eventyrligt uden at gå på kompromis med det valgte steds øvrige kvaliteter. Christina har et super overblik, og opgaven blev udført meget overbevisende og professionelt. Det giver som kunde en fantastisk ro at vide, at der bliver taget hånd om alt.
Henriette Schultz
Udviklingskonsulent Kalundborg kommune
Vi takker dig af begge vores hjerter for den smukke, hyggelige og flotte udsmykning og eminente service op til og i forbindelse med vores bryllup. Vi havde det mest fantastiske bryllup som overgik alle vores forhåbninger. Vi håber du får stor succes med din virksomhed og vi vil i hvert fald give dit navn videre med varme anbefalinger til alle vi kender som måtte have et behov.
Liv og Thomas
Brudepar 28/8-21

"Til vores første møde...

...havde Christina afsat tid til, at vi kunne fremlægge vores egne forventninger og budget.
Vi var meget imponerede over Christinas forberedelse til mødet, hendes professionelle struktur og overblik, samt hvor mange ting hun havde mulighed for at hjælpe med.

Christina havde forberedt en lang række ideer til servering, pynt og struktur, og havde endda kontakt med de helt rigtige mennesker ift. køb og bestilling af diverse varer og tilbehør til festen.
Efter vores første møde udarbejdede Christina et velstruktureret overblik over alle materialer, varer og former for service, som vi havde brug for med tilhørende pris.
Vi endte med at hyre Christina til at sørge for varebestillinger, stå for oppyntningen af festlokalet og som koordinator til festen.

Indledningsvis havde vi begge en bekymring over at skulle overlade bryllupsplanlægningen til en anden person. Den bekymring blev dog gjort til skamme, efter at vi havde set Christina i aktion. Vi gik fra at stresse over planlægningen til med fornøjelse at følge med på sidelinjen, mens Christina bestilte materialer, arrangerede serveringspersonale, stod for blomsterbinding og oppytning i dagene op til festen, samt løste alle problematikker der opstod under og op til festen.

Man har slet ikke fantasi til at forestille sig alle de problematikker som kan opstå i planlægningen og udførelsen af en bryllupsfest. Christina var forberedt på det hele og havde en løsning på alt. Christina var til stede under festen til sent på natten, hvor hun sørgede for at alting forløb glat. Madservering blev koordineret til perfektion med toastmasteren.

Vi endte med at have den bedste dag i vores liv.
En stor del af dette kan tilskrives Christinas nøje planlægning og imponerende overblik både under og op til brylluppet.

Vi vil til enhver tid anbefale Christina til venner og bekendte som skal planlægge en bryllupsfest eller andre store begivenhed."
Katrine og Jens
Bryllupsfest 10.07.21
Vognserup Gods

"Vi skaber events, der er udover det sædvanlige"