Vi planlægger

Jeres drømme-bryllup

ØSTERGAARD EVENT STÅR FOR PLANLÆGNINGEN

HAR DU

SOMMERFUGLE

I MAVEN?

Sommerfuglene har basket sig ud i hele kroppen. Forestillingen om den store dag sender lige dele spænding og glæde rundt i kroppen.

Du kan måske allerede se dagen for dig: Blød, hvid tyl forvandler rummet til en filmscene, og elegante blomsterdekorationer byder velkommen til din romantiske dag.

Måske har du drømt om denne dag, siden du var lille pige?

Lad os mødes så I kan fortælle om drømmene for jeres store dag

Det første møde holdes online og varer typisk mellem ½-1 time. Her taler vi om jeres ønsker og om hvor meget I ønsker hjælp til. På baggrund af denne samtale sender jeg et gennemarbejdet tilbud, som I kan tage stilling til. Det indledende onlinemøde er gratis.

Østergaard Event sørger for en samlet oplevelse

SKAKBER BRYLLUPSMINDER

DER VARER

RESTEN

AF LIVET

Vi tilbyder også enkelte opgaver som f.eks. udsmykning og iscenesættelse af lokaler og locations med stemningsfulde dekorationer. Uanset, om I holder brylluppet hjemme, eller ude i ”rå” og tomme omgivelser, så skaber vi en unik atmosfære, der passer til lige præcis jer og den stemning og de drømme, I har for dagen.

Det handler ikke kun om at planlægge fest, mad og lokaler. En bryllupsdag rummer meget mere end det. Østergaard Event bygger rammer for minder, der bliver en del af jeres fælles kærlighedshistorie resten af jeres liv.

Lad Østergaard Event forene jeres drømme med bryllupsminder, der varer resten af livet.

ISCENESÆTTELSE AF

DEN

ULTIMATIVE

DRØM

Østergaard Event er jeres personlige ideudvikler og bryllupsplanlægger ved jeres bryllup. Vi tager jer i hånden og fører jer sikkert hen til jeres store dag.

Jeres bryllupsdag er jeres ultimative mulighed for iscenesættelse af jeres drømme. Alt er muligt. På denne dag, må I ønske tusind hvide balloner, der bobler op i himlen som champagnen, der bruser i glasset. Eller måske ønsker du en mere afdæmpet, stilfuld og romantisk indretning?

Østergaard Event er din kreative og kvalitetsbevidste bryllupsplanlægger, der er med dig hele vejen.

ØSTERGAARD EVENT HAR

ØJE

FOR DETALJERNE

Det er de små øjeblikke, der skaber helheden. Vi arbejder med stemninger og følelser. Bryllupper, der kan mærkes i maven og i hjertet.

Vi leger med kontraster, der skaber sammenhæng og blander det maskuline med det feminine. Rå kalmarbrædder møder blød tyl i en vielsesport. Rustikke bordløbere i levende grønt står i centrum for en enkel og elegant borddækning. Og vi integrerer og tilpasser teltkonstruktioner og indretning ud fra de muligheder, der kan lade sig gøre.

Østergaard Event har et særligt blik for det stilfulde udtryk, der kombinerer naturens elementer med eksklusive og autentiske detaljer. Det skaber et elegant og balanceret udtryk. Vi tænker nemlig kreativt i alt, hvad vi ser og muligheder i alle rum og rammer. Vi kan slet ikke lade være.

ØSTERGAARD EVENT SÆTTER

FOKUS

PÅ HELHEDEN

Når Østergaard Event planlægger et bryllup, tænker vi i sanser, følelser og stemning.

Vi har fokus på helheden. Både brudepar og gæster skal kunne mærke suget i kroppen længe efter musikken klinget af.

Det visuelle udtryk er derfor afgørende for bryllupsdagen – det er en dag, I husker for evigt.

ØSTERGAARD EVENT HAR FOKUS PÅ

ET

TILLIDSFULDT

SAMARBEJDE

Et bryllup er en af de største begivenheder i et ægtepars liv. Det er en stor ære at få lov til at planlægge og arrangere jeres bryllup. Tillid og kemi er afgørende, og derfor har vi altid en indledende afklaring med brudeparret om drømme, forestillinger og ideer til jeres store dag.

Der er store følelser, nervøsitet og i mange tilfælde livslange drømme om den perfekte dag på spil. Derfor har vi særligt fokus på tryghed og tillid, når vi planlægger bryllupper.

Vi har ikke en færdig liste, vi arbejder ud fra. Vi kan ikke tilbyde dig et færdigt standardprodukt. Vi kan skabe det unikke, skræddersyede bryllup, du altid har drømt om. Efter en afklarende samtale er Østergaard Event klar til at gå i gang med programmet for den store dag. Til at løfte din store dag, har vi et stort netværk af faste samarbejdspartnere, der udfører alle opgaver på selve dagen.