Dedikeret eventbureau til dit
Professionelle 
hyggelige 
arrangement
glas_hvid

Sociale events

Konference_hvid

CORPORATE EVENTS

ØSTERGAARD EVENT

VI

FORENER

MENNESKER

MED OPLEVELSER FOR LIVET

Vi skaber bryllupsevents og businessevents, der er lidt udover det sædvanlige. Det handler om iscenesættelse. Det er i detaljerne, du genkender os. Østergaard Event skaber oplevelser, der sætter sig fast som dine stærkeste minder. Vi er eksperter i at konstruere og iscenesætte unikke arrangementer til virksomheder og private, der søger en skræddersyet og eksklusiv oplevelse. Vi er ambitiøse og detaljeorienterede, og vi er med dig hele vejen rundt.

Vi tror på, at unikke oplevelser skriver historie. Om brudeparret, der skabte sit personlige drømmescenarie for en uforglemmelig dag. Og om virksomheden, der tænkte stort og originalt med en imponerende event for sine deltagere.

Vi gør dit næste event uforglemmeligt

Lad os planlægge dit næste arrangement

Lad Østergaard Event danne rammerne for din næste event. Vi har specialiseret os i businessevents og bryllupsevents. Vi er eksperter i iscenesættelse, der repræsenterer præcis den stemning og det udtryk, du vil formidle. Og vi gør din forestilling og drøm om det perfekte arrangement til en ægte oplevelse. Vi arbejder med stemninger, følelser, autencitet og kreativitet i hver enkelt detalje. Vi ser muligheder og højt til loftet i den spinkle lagerhal, hvor andre ser rungende tomhed. Og vi tænker stort og kreativt om selv den mindste opgave, uden at gå på kompromis med de små detaljer, der gør hele forskellen. Vi er din grundige ideudvikler og eventkoordinator, der er otte skridt foran, altid.

Ambitiøs eventplanlægger og tovholder
Vores eventplanlægning er målrettet, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Vi er med dig hele vejen rundt, og vi er kreative, fordi vi ikke kan lade være. Det betyder, at du får en kompetent og ihærdig tovholder, der giver dig en samlet løsning til din event. Og vi garanterer, du får en event, der bliver en oplevelse for livet.

Branchens bedste samarbejdspartnere
Østergaard Event har et stabilt og pålideligt netværk af samarbejdspartnere, der sikrer en unik oplevelse for dine deltagere ved din event. Det giver et enkelt og nemt samarbejde for dig, når du har en fast kontaktperson og sparringspartner.

DET PERFEKTE ARRANGEMENT

OVERSKUD & PLANLÆGNING GØR HELE FORSKELLEN

Det kan være stressfyldt, at planlægge sit eget arrangement og man kan nemt komme til at overse detaljer. Et samarbejde med mig giver ro i maven fordi du ved, at der er styr på det hele.

oestergaard-signatur_01