Østergaard Event planlægger

Events for virksomheder

Østergaard Event planlægger en samlet oplevelse

OPLEVELSER

FORENER

MENNESKER

Oplevelser styrker sammenholdet og skaber fællesskab. Humøret stiger, vi sænker skuldrene, og arbejdsrelationer strækker sig ud over kaffepause og frokostbuffet, når kontoret rykker ud af de vante rammer. Det rette arrangement øger tilliden til jeres virksomhed, og det danner rammen for nye fællesskaber og samarbejdspartnere. Det påvirker jeres virksomhed positivt både internt blandt ansatte og udadtil. Flere smil på gangene og et ”tak for sidst” – eller nye forretningspartnere og større offentlig synlighed og positiv omtale efter en imponerende event.

Jeres brand og virksomhed vil opnå større sammenhængskraft og glade medarbejdere, og det vil påvirke både arbejdsmiljø og den samlede virksomhedsstrategi og vision på længere sigt.

Et socialt arrangement og en businessevent kan meget mere end at ryste sammen. Det ved vi hos Østergaard Event. Det er derfor vores ambition at skabe unikke oplevelser for lige præcis jeres virksomhed. Oplevelser, der varer lidt længere og skriver sig ind i historien om jeres virksomhed.

Lad os mødes så vi kan planlægge jeres event

Det første møde holdes online og varer typisk mellem ½-1 time. Her taler vi om jeres ønsker og om hvor meget I ønsker hjælp til. På baggrund af denne samtale sender jeg et gennemarbejdet tilbud, som I kan tage stilling til. Det indledende onlinemøde er gratis.

JERES

BRAND

ER I TRYGGE HÆNDER

Østergaard Event forstår jeres virksomheds brand. Sammen med jer og jeres virksomhed sætter vi os grundigt ind i jeres ønsker og forestillinger om det forestående event. For uanset, hvilket professionelle arrangement, der skal afholdes, er brandets navn på spil. Derfor er det vigtigt, at rammerne matcher jeres virksomheds udtryk og stil.

Det er afgørende for os, at eventen bliver en forlængelse af jeres virksomheds brand. At I og jeres virksomhed er repræsenteret helt ned i detaljen. Uanset, om der er tale om en konference, lancering af produkt, jubilæum, åbningsarrangement, reception, en happening, sommerfest eller julefrokost – Østergaard Event specialiserer sig i at ramme præcis den stemning, jeres virksomhed går efter.

Vi er eksperter i businessevents og sociale aktiviteter for arbejdspladser.

ØSTERGAARD EVENT

SKABER

UNIKKE

OPLEVELSER

Østergaard Event har stor brancheerfaring, og vi sætter os altid grundigt ind i den enkelte virksomhed, så vi kan skabe en unik oplevelse for jer og jeres virksomhed. Vi skaber nemlig oplevelser til mennesker. Oplevelser, der kan mærkes.

Vi arbejder ikke med en færdig tjekliste eller en standardpakke. Vi skaber unikke events til den enkelte virksomhed, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds værdier og ønsker. På den måde kan vi skabe en oplevelse, der vil skrive sig ind i jeres virksomheds historie og bidrage til jeres samlede brand.

EN SAMLET

LØSNING

TIL JERES BUSINESSEVENT

Det kan være en stor mundfuld at planlægge og afvikle en stor begivenhed for sin virksomhed. For hvordan arrangerer man en firmafest?

Hos Østergaard Event har du én kontaktperson – men et kæmpe bagland af branchens bedste samarbejdspartnere. Det sikrer dig en samlet oplevelse, at vi har egne samarbejdspartnere, og et enkelt og nemt forløb, at du kun skal forholde dig til én person.

TILLID & TRYGHED

Det er vigtigt for Østergaard Event, at skabe tillid og tryghed for vores kunder, så I kan stole på, at jeres event ender præcis, som I forestiller jer. Det kommer heldigvis ofte af sig selv.

Østergaard Event arbejder målrettet og struktureret, og vi er ambitiøse. Når man tænker stort, må man også være ambitiøs. Vi kan imødekomme jeres ideer med et kreativt indspark, der bliver bedre end jeres forestilling.

ØSTERGAARD EVENT ER MED

HELE

VEJEN TIL SUCCES

Vi er din sparringspartner og ideudvikler. Lige fra planlægning af aktiviteter og program til jeres event til den endelige afvikling. Med mere en 12 år i branchen har Østergaard Event arrangeret både enorme, nationalt livedækkede arrangementer og intime sammenkomster. Østergaard Event er din tovholder, der sikrer det store overblik, så alt forløber efter planen.

Vi skaber øjeblikke, der skriver sig ind i jeres samlede virksomhedsfortælling. Oplevelser, der forener mennesker.

Skal vi arrangere jeres næste business event?